3DGRN

Aprèn Autocad amb un curs personalitzat sense cost

No tothom aprèn igual en autocad ni altres programes per això oferim el servei d'acompanyament per a empreses que et permet posar-te al dia al teu ritme i tenir sempre un suport per a solucionar els teus projectes.

Formació bonificada Autocad Girona

Nosaltres ens encarreguem d'assessorar-lo amb la formació que necessita el programa i les hores, cada empresa és diferent depenent del nombre de treballadors i les necessitats dels mateixos per a millorar l'empresa fins al més alt.

  • La formació cursos bonificats Fundació Tripartida 2018 permet a les empreses formar als seus treballadors a cost zero.
  • Les empreses disposen d'un crèdit per a realitzar cursos bonificats per a treballadors.
  • La quantitat es calcula en funció de les quantitats ingressades en la Seguretat Social en concepte de formació professional durant l'any anterior i el nombre de treballadors.
  • La formació bonificada 2018 per a empreses que tingui d'1 a 5 treballadors és de 420 euros mínim. La quantitat per a determinar els cursos bonificats per a treballadors la hi podem calcular nosaltres,
  • L'empresa paga al centre de formació els cursos bonificats per a treballadors a realitzar, assumint les despeses generades per la impartició de les accions formatives que s'hagi contractat prèviament.
  • Una vegada acabats els cursos bonificables, les despeses anteriors generades per a fer el curs, tant directes com indirectes, es dedueixen o descompten de les quantitats que la companyia ingressi a la Seguretat Social.
  • Aquest descompte es realitza en els corresponents documents de cotització (TC1 i TC2), per tant, la formació bonificada 2018 queda totalment coberta o subvencionada amb un cost zero.

Disenyar en 2D i 3D és fàcil només necessites desitjar-ho i el conseguiras amb la Formació bonificada Autocad Girona

La nostra experiencia ho garantitza

Faig classes des del 1989 tot tipus de persones, empreses i grups en acadèmies, per a mecànics delineants, enginyers i arquitectes En cursos bàsics, avançats i seguiment a empreses en contínua formació per a ser més productius.

Eudalt Rico Planas
Professor autocad

Treballo en una empresa de mecànica taller de control numèric vaig trucar i vamrem fer 24h classes de 2h començant des de 0 dibuixant els meus dibuixos i practicant durant el curs, vaig aprendre mentre treballava i ara dibuixo el que necessito en 2D més endavant ho faré en 3D.

Josep Martinez 
operari control numeric.

Tinc 60 anys mai és tard per a aprendre amb classes de 2h i després practicava 8 hores al principi va costar però ara, em defenso dibuixant el que necessito per al meu taller, si necessito alguna cosa tinc el suport del professor per a completar el treball i que quedi com jo vull.

Narcis Rienbau
Ingenier de diseny de granjes

contacto

618026497

cad@maridalt.com

Fontajau Girona 17007